IJsselmonde-Oost en de officiële opening van lunchroom Het Tuinhuis in Barendrecht

Vrijdag 16 juni jl. werd lunchroom Het Tuinhuis officieel geopend. Jacko de Raad, directeur -bestuurder van stichting IJsselmonde-Oost, hield een origineel en leuk praatje voordat hij de schaar in het lint zette.

Tijdens de opening werden broodjes hamburger geserveerd, waren er lekkere hapjes, suikerspinnen en voor de kinderen een springkussen.

Het Tuinhuis is opgezet door Eiland Marlyne, bekend van de vele kinderopvanglocaties in Barendrecht. Stichting IJsselmonde-Oost runt de plek met een aantal enthousiaste cliënten. Iedereen kan er terecht voor een lunch, maar ook voor een zelfgebakken taart, kindertraktaties of om een boek te lenen. Manon Weijermars is een medewerker van Het Tuinhuis, dat in mei al is gestart. ‘Het is een hele gezellige plek geworden om te werken’, vertelt ze enthousiast. ‘We hebben nog zoveel ideeën die we uit willen voeren en waar ook de mogelijkheden voor zijn.’Het Tuinhuis is te vinden in MFA Kruidentuin, Kruidentuin 6 in Barendrecht.

De medewerkers van Het Tuinhuis zijn op zoek naar vrijwilligers die mee willen draaien en de werknemers willen begeleiden. Lijkt je dat leuk, neem dan contact op met 06-234477803.