Open dag en speeddaten bij Stichting IJsselmonde-Oost

Stichting IJsselmonde-Oost neemt ook dit jaar weer deel aan de Week van de Zorg. In deze week is het voor mensen die om wat voor reden dan ook interesse hebben in de zorg op een laagdrempelige manier kennis maken met de zorgorganisaties bij hun in de buurt. Voor deze mensen organiseert Stichting IJsselmonde-Oost in de week van maandag 11 maart tot vrijdag 15 maart twee activiteiten.

Op woensdag 13 maart is er een Open Dag op Locatie De Bun (Karper 37) in Ridderkerk. Van 14.00 uur tot 17.00 uur is iedereen van harte welkom om kennis te maken met Stichting IJsselmonde-Oost en medewerkers en cliënten. Er zullen diverse activiteiten plaatsvinden. Van een rolstoelrace tot het versieren van cupcakes en het spelen van spelletjes. Ook zal er een rondleiding zijn door het complex, en zal er uiteraard veel gelegenheid zijn tot het stellen van vragen aan medewerkers van IJsselmonde-Oost.

Op donderdag 14 maart organiseert Stichting IJsselmonde-Oost een speeddate-event op het Tuinhuis (Kruidentuin 6a) in Barendrecht van 15.00 uur tot 17.00 uur. Iedereen die interesse heeft in een baan of vrijwilligerswerk in de zorg is van harte welkom om kennis te komen maken. In korte gesprekjes, speeddates, kunnen mensen onder het genot van een kop thee of koffie en wat lekkers kennis maken met het werkveld, de cliënten, de medewerkers en de organisatie. Het Tuinhuis is een van de locaties waar arbeidsmatige dagbesteding wordt aangeboden, in de vorm van een lunchroom.