Work4You Arbeidsmatige dagbesteding voor jou.

Bij Stichting IJsselmonde-Oost bieden wij arbeidsmatige dagbesteding aan.

Er zijn groepsprojecten waar je als medewerker binnen een team de gelegenheid krijgt om te ontdekken wat je wilt leren en om je te ontwikkelen. Tijdens het werk kun je altijd terugvallen op de werkbegeleider die aanwezig is.

Naast groepsprojecten hebben wij ook verschillende individuele werkplekken. We kijken samen met jou naar je wensen en mogelijkheden en zoeken naar een geschikte plek. Dit kan een plek binnen de gemeente, de zorg of het bedrijfsleven zijn. Je kan tijdens het werk terugvallen op een werkbegeleider die telefonisch bereikbaar is.

Op dit moment bieden wij 2 groepsprojecten aan:

In de MFA (Multifunctionele accommodatie) aan de Kruidentuin in Barendrecht beheren wij de kantine/lunchroom: Het Tuinhuis. Daar werk je samen met je collega’s voor Eiland Marlyne kinderopvang. Je zorgt ervoor dat het verse fruit geschild en gesneden wordt en dat er in de middag lunchkarren klaar staan. Daarnaast worden gasten ontvangen in de lunchroom, en worden er lunches en vers gebak gemaakt. Ook zorg je als team voor het groenbeheer en het facilitaire gedeelte van de MFA.

In Ridderkerk is er op de vrijdag een werkproject in Zorgcentrum Riederborgh. Wanneer je hier werkt ben je, samen met je team, verantwoordelijk voor het aanbieden van ondersteunende diensten op drie verschillende afdelingen. In de ochtend zorgen we voor de bereiding en het uitdelen van vers sinaasappelsap, tegen de middag wordt er soep rondgedeeld bij de bewoners thuis. Na de lunchpauze worden de waskarren rondgebracht. Aan het einde van de middag worden bewoners die slecht ter been zijn opgehaald in een rolstoel om ze mee te nemen naar de kerkelijke weeksluiting die wij zelf ook bijwonen.

Wanneer je werkt bij Work4You kijken we samen met jou naar wat je kunt en waar je goed in bent. Wij gebruiken hiervoor INVRA-ARBEID.