Werken bij

Heb je hart voor de gehandicaptenzorg en werk je graag in een kleinschalige en warme organisatie? Misschien is IJsselmonde-Oost dan wel je nieuwe werkgever.

Werken bij IJsselmonde-Oost

Heb je hart voor de gehandicaptenzorg? En voel jij je thuis in een kleinschalige en gemoedelijke organisatie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt? Misschien is werken bij IJsselmonde-Oost dan iets voor jou. Bekijk of er een vacature is die bij je past of lees hieronder meer over onze organisatie.

Over IJsselmonde-Oost

IJsselmonde-Oost is een kleinschalige organisatie die zorg en ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking in Barendrecht en Ridderkerk. Dat doen we in onze eigen woonvoorzieningen, maar ook bij mensen thuis. Met 130 medewerkers en 70 vrijwilligers begeleiden we momenteel 120 cliënten. We werken vanuit de protestants-christelijke levensovertuiging, die de basis vormt voor onze visie.

Protestants-christelijk, wat betekent dat voor jou?

IJsselmonde-Oost is een protestants-christelijke stichting. Dit betekent dat je als medewerker bijdraagt aan een sfeer waarin het geloof wordt erkend. En dat iedereen die bij ons woont en werkt respect heeft en zich verantwoordelijk voelt voor elkaar. Samen zorgen we voor het creëren van een prettige woon- en werkomgeving. Als medewerker lever je daaraan een actieve bijdrage. Zoveel mogelijk in samenwerking met elkaar. Want we zijn ervan overtuigd dat samenwerking tot meer betrokkenheid leidt.

Lage drempels, korte lijnen

IJsselmonde-Oost heeft verschillende locaties. Iedere plek heeft zijn eigen sfeer. Maar waar je ook komt te werken, overal is de sfeer ongedwongen en gaan we informeel met elkaar om. Iedere nieuwe collega wordt met open armen ontvangen. En de deuren staan altijd open voor elkaar, ongeacht de functie die je hebt. Bij ons werken jonge talenten samen met ervaren deskundigen die zich sinds jaar en dag inzetten voor de stichting. Soms al veertig jaar.

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Bij IJsselmonde-Oost vinden we de visie van medewerkers minstens zo belangrijk als die van de directie en/of het management. Daarom krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid als je bij ons werkt. We hebben een ondernemingsraad, waarin de medezeggenschap is geregeld. En daarnaast ben je altijd welkom om je visie op het beleid te delen. Daarvoor hebben we verschillende werkgroepen. Samen komen we tot de beste ideeën om de zorg voor de cliënt nog beter te maken.